4 maart 2018

Review: de Nieuweling

Ik wilde dit boek graag lezen voor yalfest dus toen ik afgelopen kerst deze van m’n broertje kreeg was ik super blij! Lees hier wat ik er van vond.

Lees meer »
23 februari 2018

Review: Escape Room

Escape rooms zijn op dit moment erg populair. Ik zelf heb het een keer gedaan en nadat ik dit boek heb gelezen weet ik niet of ik dit weer snel zal gaan doen. Door dit boek zit je op het puntje van je stoel en word je helemaal mee genomen in de escape room! Durf jij hierna nog naar een Ecape Room te gaan na dit boek?

Lees meer »
18 februari 2018

Review: S.T.A.G.S

Hou jij van mysterieuze boeken waar je de hele tijd in spanning zit te wachten op de ontknoping? Dan is S.T.A.G.S. zeker iets voor jou! Lees snel verder wat ik ervan vond.

Lees meer »
10 februari 2018

Review: Shatter Me

Toen ik net was begonnen met het lezen van YA boeken kwam al snel het boek Shatter Me van Tahereh Mafi omhoog. Over dit boek hoorde ik echt van alles en vooral hele goede dingen. Ik was al van plan om de serie te gaan lezen en toen Debbie mij het boek ook zeker aanraadde heb ik de boxset met de novelle’s maar gewoon gekocht en ik heb daar tot nu toe nog zeker geen spijt van gehad! Lees snel verder om te weten wat ik ervan vind.

Lees meer »
31 januari 2018

Review: Iskari

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit boek toen het net uitkwam geen kans wilde geven. Ik heb niet zoveel met draken en zo. Maar toen ik hoorde dat Kristen Ciccarelli naar Utrecht zou komen besloot ik om het toch maar te gaan lezen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Benieuwd wat ik er van vond? lees snel verder!

Lees meer »
25 januari 2018

Review: The White Rose

The White Rose, deel 2 uit The Lone City serie van Amy Ewing. Ik vond The Jewel al geweldig en kon dus ook niet wachten om het vervolg te lezen! Wil jij weten wat ik ervan vond? Lees dan snel verder.

Lees meer »
21 januari 2018

Review: Alter Ego

De eerste review staat online! Een review van niet zomaar een boek, namelijk: Alter Ego van de schrijfster Marissa Meyer (bekend van o.a The Lunar Chronicles), de bekendste YA-schrijfster van dit moment. Ben jij een fan van Marissa Meyer en ben je benieuwd naar wat ik vind van haar nieuwe boek? Lees dan snel verder!

Lees meer »