Wrap-Up: januari

Gepubliceerd op 5 februari 2018 om 19:26

In januari lazen wij samen 9 boeken. Waarvan 'De 100' er één van is. We hadden toetsweek dus helaas niet super veel tijd maar we hebben toch geprobeerd om zo veel mogelijk te lezen! Ben je benieuwd wat we nog meer hebben gelezen? Lees dan snel verder!

  

In januari las ik maar liefst 6 boeken. ik had niet verwacht zoveel te lezen omdat ik eind januari tentamenweek had. Maar na die week heb ik een leessprint gehouden en het aantal kunnen opkrikken.

 

Het 1e boek dat ik gelezen heb is Waar het licht is van Jennifer Niven. Ik had hele goede verhalen gehoord van dit boek, dus ik had hoge verwachtingen. Helaas zijn die verwachtingen niet allemaal uitgekomen.

Het 2e boek is De nieuweling van Taran Matharu. Omdat Taran naar Yalfest komt wilde ik dit boek graag lezen. Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten. In de eerste instantie leek met het niet een boek voor mij maar uiteindelijk vond ik het toch een heel goed boek! Ik heb deel twee,  binnenkort kunnen jullie een review verwachten. 

Het 3e boek dat ik gelezen heb is verdoofd van Cis Meijer. Toen ik dit boek ging lezen wist ik nog niet dat ze naar Yalfest zou komen. Haar andere boek moordspel heb ik een paar jaar geleden al gelezen en nog een ander boek van Cis, val, ben ik ook ooit in begonnen maar die heb ik nooit uitgelezen omdat ik het geen leuk boek vond. Helaas vond ik Verdoofd ook geen goed boek. Hoewel ik het verhaal super spannend vond ergerde ik me heel erg aan de schrijfstijl. 

Het 4e boek is S.T.A.G.S. van M. A. Bennett. Dit was echt een heel goed boek! Ik ken weinig andere boeken die net zo’n sfeer hebben dus als jullie aanraders hebben hoor ik het graag! Van S.T.A.G.S. kunnen jullie binnenkort ook een review verwachten. 

De laatste twee boeken die ik in januari las waren deel 1 en 2 van de 100 serie, de 100 en dag 21. Toen ik hoorde dat Kass Morgan naar Yalfest komt was ik echt super blij! Ik was niet bij de 1e  Yalfest dus heb ik haar nog niet kunnen ontmoeten. Ik ben echt gek op sci-fi boeken en heb deze 2 delen dan ook in drie dagen uitgelezen! Deel drie heb ik ook al klaar liggen, ik moet alleen deel vier nog kopen.

Wrapupjanuari-4.jpg   wrapupjanuari3-3.jpg   Wrapupjanuari-5.jpg 

Bookhaul4-4.jpg   wrapupjanuari1-3.jpg   wrapupjanuari2-1.png

 

- Debbie

 

Ik heb in januari een stuk minder gelezen dan Debbie dat kwam ook vooral door de tentamenweek. Ik heb drie boeken gelezen waarvan één een novelle is. Het waren maar drie boeken maar ik heb wel van alle drie de boeken ontzettend genoten! 

 

Het eerste boek dat ik heb gelezen is Starters van Lissa Price. Dit is al een behoorlijk oud boek maar leek mij al een tijdje erg leuk en toen die op boekenkraam stond voor weinig geld besloot ik maar om die gewoon te kopen en daar heb ik zeker geen spijt van gehad! Laat zeker even weten of jij het leuk zou vinden om van dit boek een review te lezen. 

Het tweede boek dat ik heb gelezen is Opgesloten, deel 1,5 van The Jewel serie. Deze had ik al sinds april in mijn kast staan maar ik wilde graag even wachten totdat ik The White Rose had voordat ik die ging lezen. Dit was ook weer een super leuk boek! 

Het laatste en derde boek dat ik heb gelezen is The White Rose, deel 2 van The Jewel serie. Na de novelle wilde ik heel graag verder lezen in deze serie en ik kan nu ook echt niet wachten tot deel 2,5 en 3 uitkomen! Een review van The White Rose lees je ook op ons blog.

wrapupjanuari4.jpg   Wrapupjanuari5.jpg   Wrapupjanuari6.jpg

 

En dit was het alweer, niet heel veel zoals ik al had gezegd maar dat maakt ook helemaal niet uit toch? ;) 

Welke boeken heb jij allemaal in januari gelezen? Laat het weten in de reacties! 

 

-Sanne 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.