Wrap-up: Februari

Gepubliceerd op 10 maart 2018 om 18:51

Wij hebben samen in februari 10 boeken gelezen waarvan ze (bijna) allemaal erg leuk waren! Wil jij weten welke boeken dat allemaal waren? Lees dan snel verder.

Februari was een goede leesmaand voor mij. Ik heb 8 boeken gelezen.

Na in januari aan de 100 serie te zijn begonnen heb ik in februari de laatste 2 delen gelezen. Thuis en Rebel. Ik vond dit een erg leuke serie en kan niet wachten om Kass Morgan op yalfest te ontmoeten!

wrapup1-1.jpg    Wrapup2-1.jpg

 

Daarna las is Daan en Nadia van Esther Walraven. Ik had dit boek al een tijd op mijn tbr staan en deze maand kwam het er eindelijk van. Ik moest bij het einde wel een traantje wegpinken..

wrapup3.jpg 

 

Vervolgens las ik deel 2 van de summoner serie, de edele geschreven door Taran Matharu. Ik vind dit echt een geweldige serie en kan niet wachten tot deel 3 verschijnt!

wrapup4.jpg

 

Toen kreeg ik de celebrate books box binnen en daar zat everless van Sara Holland in. (Lees de unboxing hier: Unboxings) Deze wilde ik natuurlijk gelijk gaan lezen. binnenkort komt er een review online van dit boek.

wrapup5-1.jpg

 

En de laatste drie boeken die ik in februari las was de legend trilogie. Legend, Wonderkind en Finale geschreven door Marie Lu.

wrapup6.png

 

Al met al had ik dus een goede leesmaand! 

- Debbie 

 

Ik heb in februari twee boeken gelezen, uit de zelfde serie namelijk: Shatter Me oftwel Vrees Me van Tahereh Mafi. 

Ik vond Shatter Me een erg leuk boek en ik wilde daarom ook meteen graag doorlezen maar toen ik aan de novelle over Warner begon vond ik het al snel niet zo geweldig meer, ik vind Warner nou eenmaal niet zo heel leuk... Ik heb wel besloten om maar gewoon stug door te lezen. Inmiddels heb ik deel 2 ook uit, ik heb nu alleen wel besloten dat ik eerst The Royals wilde lezen en om daarna misschien weer verder te gaan in de Vrees Me serie. Van The Royals zal ik binnenkort ook een review plaatsen :). 

wrapup7.png   wrapup8.jpg

 

Wat hebben jullie deze maand allemaal gelezen? 

- Sanne 

 

We hebben deze maand geen bookhaul want we hebben geen boeken gekocht, tja echt waar! :) 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.