Bookhaul: januari

Gepubliceerd op 4 februari 2018 om 17:07

De eerste bookhaul! Afgelopen maand hebben wij niet heel veel boeken gekocht, we moesten ons daarentegen wel inhouden :). In totaal hebben wij samen 6 boeken gekocht dus dat valt best mee toch? Lees snel verder om te weten welke boeken wij hebben gekocht.

 

In januari heb ik vier boeken gekocht. Ik vind dat ik me best heb ingehouden deze maand. 

Het 1e boek dat ik kocht was ready player one van Ernest Cline. Dit boek zag ik liggen bij de jaarlijkse sale van de boekhandel om de hoek. Ik had op facebook al een paar keer de filmtrailer voorbij zien komen dus kon ik hem niet laten liggen natuurlijk. En met een flinke korting al helemaal niet natuurlijk.

Bookhaul1.jpg

 

Het 2e boek dat ik heb gekocht is de edele van Taran Matharu. Tijdens kerst had ik perongelijk een boek dubbel gekregen dus mocht ik die ruilen voor een ander. Ik koos voor de edele aangezien ik net deel één had gelezen.

Bookhaul2.jpg 

 

Het 3e en 4e boek die ik kocht heb ik van boekenkraam. Ik zag dat deel 3 van de glazen troon, erfgenaam van vuur van Sarah J. Maas, erop stond en die wilde ik heel graag hebben! De boeken vind een beetje te duur om nieuw te kopen dus was ik heel blij dat ik hem op boekenkraam zag staan! Om verzendkosten te besparen kocht is ook S.T.A.G.S. 

Bookhaul3.jpg    Bookhaul4.jpg

- Debbie

 

Ik heb afgelopen maand maar twee boeken gekocht, wel van een serie die ik al heel lang wil gaan lezen omdat die mij super leuk lijken namelijk: de Larah Jean serie! Deze serie staat al een lange tijd op mijn TBR lijst en toen ik ze op boekenkraam zag voor maar de helft van de prijs wilde ik ze meten hebben! Ik heb deel 1 en deel 2 gekocht. 

Bookhaul5.jpg   Bookhaul6.jpg

Ik probeer dit jaar niet al te veel boeken te kopen maar juist heel veel te lezen omdat ik al behoorlijk wat boeken heb om te lezen. Ik ben in maart jarig en in april ga ik ook nog eens met Debbie naar Yalfest dus ik denk dat dit behoorlijk lastig zaal gaan worden! 

-Sanne

 

Welke boeken hebben jullie in januari gekocht?

 


Reactie plaatsen

Reacties

Annabel
een jaar geleden

Leuke boeken hebben jullie toevevoegd aan jullie bibliotheek!

Veronique
een jaar geleden

Leuke boeken!