10 mrt. 2018

Wij hebben samen in februari 10 boeken gelezen waarvan ze (bijna) allemaal erg leuk waren! Wil jij weten welke boeken dat allemaal waren? Lees dan snel verder.

Februari was een goede leesmaand voor mij. Ik heb 8 boeken gelezen.

Na in januari aan de 100 serie te zijn begonnen heb ik in februari de laatste 2 delen gelezen. Thuis en Rebel. Ik vond dit een erg leuke serie en kan niet wachten om Kass Morgan op yalfest te ontmoeten!

wrapup1-1.jpg    Wrapup2-1.jpg

 

Daarna las is Daan en Nadia van Esther Walraven. Ik had dit boek al een tijd op mijn tbr staan en deze maand kwam het er eindelijk van. Ik moest bij het einde wel een traantje wegpinken..

wrapup3.jpg 

 

Vervolgens las ik deel 2 van de summoner serie, de edele geschreven door Taran Matharu. Ik vind dit echt een geweldige serie en kan niet wachten tot deel 3 verschijnt!

wrapup4.jpg

 

Toen kreeg ik de celebrate books box binnen en daar zat everless van Sara Holland in. (Lees de unboxing hier: Unboxings) Deze wilde ik natuurlijk gelijk gaan lezen. binnenkort komt er een review online van dit boek.

wrapup5-1.jpg

 

En de laatste drie boeken die ik in februari las was de legend trilogie. Legend, Wonderkind en Finale geschreven door Marie Lu.

wrapup6.png

 

Al met al had ik dus een goede leesmaand! 

- Debbie 

 

Ik heb in februari twee boeken gelezen, uit de zelfde serie namelijk: Shatter Me oftwel Vrees Me van Tahereh Mafi. 

Ik vond Shatter Me een erg leuk boek en ik wilde daarom ook meteen graag doorlezen maar toen ik aan de novelle over Warner begon vond ik het al snel niet zo geweldig meer, ik vind Warner nou eenmaal niet zo heel leuk... Ik heb wel besloten om maar gewoon stug door te lezen. Inmiddels heb ik deel 2 ook uit, ik heb nu alleen wel besloten dat ik eerst The Royals wilde lezen en om daarna misschien weer verder te gaan in de Vrees Me serie. Van The Royals zal ik binnenkort ook een review plaatsen :). 

wrapup7.png   wrapup8.jpg

 

Wat hebben jullie deze maand allemaal gelezen? 

- Sanne 

 

We hebben deze maand geen bookhaul want we hebben geen boeken gekocht, tja echt waar! :) 

Lees meer »
5 feb. 2018

In januari lazen wij samen 9 boeken. Waarvan 'De 100' er één van is. We hadden toetsweek dus helaas niet super veel tijd maar we hebben toch geprobeerd om zo veel mogelijk te lezen! Ben je benieuwd wat we nog meer hebben gelezen? Lees dan snel verder!

  

In januari las ik maar liefst 6 boeken. ik had niet verwacht zoveel te lezen omdat ik eind januari tentamenweek had. Maar na die week heb ik een leessprint gehouden en het aantal kunnen opkrikken.

 

Het 1e boek dat ik gelezen heb is Waar het licht is van Jennifer Niven. Ik had hele goede verhalen gehoord van dit boek, dus ik had hoge verwachtingen. Helaas zijn die verwachtingen niet allemaal uitgekomen.

Het 2e boek is De nieuweling van Taran Matharu. Omdat Taran naar Yalfest komt wilde ik dit boek graag lezen. Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten. In de eerste instantie leek met het niet een boek voor mij maar uiteindelijk vond ik het toch een heel goed boek! Ik heb deel twee,  binnenkort kunnen jullie een review verwachten. 

Het 3e boek dat ik gelezen heb is verdoofd van Cis Meijer. Toen ik dit boek ging lezen wist ik nog niet dat ze naar Yalfest zou komen. Haar andere boek moordspel heb ik een paar jaar geleden al gelezen en nog een ander boek van Cis, val, ben ik ook ooit in begonnen maar die heb ik nooit uitgelezen omdat ik het geen leuk boek vond. Helaas vond ik Verdoofd ook geen goed boek. Hoewel ik het verhaal super spannend vond ergerde ik me heel erg aan de schrijfstijl. 

Het 4e boek is S.T.A.G.S. van M. A. Bennett. Dit was echt een heel goed boek! Ik ken weinig andere boeken die net zo’n sfeer hebben dus als jullie aanraders hebben hoor ik het graag! Van S.T.A.G.S. kunnen jullie binnenkort ook een review verwachten. 

De laatste twee boeken die ik in januari las waren deel 1 en 2 van de 100 serie, de 100 en dag 21. Toen ik hoorde dat Kass Morgan naar Yalfest komt was ik echt super blij! Ik was niet bij de 1e  Yalfest dus heb ik haar nog niet kunnen ontmoeten. Ik ben echt gek op sci-fi boeken en heb deze 2 delen dan ook in drie dagen uitgelezen! Deel drie heb ik ook al klaar liggen, ik moet alleen deel vier nog kopen.

Wrapupjanuari-4.jpg   wrapupjanuari3-3.jpg   Wrapupjanuari-5.jpg 

Bookhaul4-4.jpg   wrapupjanuari1-3.jpg   wrapupjanuari2-1.png

 

- Debbie

 

Ik heb in januari een stuk minder gelezen dan Debbie dat kwam ook vooral door de tentamenweek. Ik heb drie boeken gelezen waarvan één een novelle is. Het waren maar drie boeken maar ik heb wel van alle drie de boeken ontzettend genoten! 

 

Het eerste boek dat ik heb gelezen is Starters van Lissa Price. Dit is al een behoorlijk oud boek maar leek mij al een tijdje erg leuk en toen die op boekenkraam stond voor weinig geld besloot ik maar om die gewoon te kopen en daar heb ik zeker geen spijt van gehad! Laat zeker even weten of jij het leuk zou vinden om van dit boek een review te lezen. 

Het tweede boek dat ik heb gelezen is Opgesloten, deel 1,5 van The Jewel serie. Deze had ik al sinds april in mijn kast staan maar ik wilde graag even wachten totdat ik The White Rose had voordat ik die ging lezen. Dit was ook weer een super leuk boek! 

Het laatste en derde boek dat ik heb gelezen is The White Rose, deel 2 van The Jewel serie. Na de novelle wilde ik heel graag verder lezen in deze serie en ik kan nu ook echt niet wachten tot deel 2,5 en 3 uitkomen! Een review van The White Rose lees je ook op ons blog.

wrapupjanuari4.jpg   Wrapupjanuari5.jpg   Wrapupjanuari6.jpg

 

En dit was het alweer, niet heel veel zoals ik al had gezegd maar dat maakt ook helemaal niet uit toch? ;) 

Welke boeken heb jij allemaal in januari gelezen? Laat het weten in de reacties! 

 

-Sanne 

Lees meer »